Categories
ออกแบบบ้าน

ANOTHER UNCONVENTIONAL STORAGE SOLUTION

ANOTHER UNCONVENTIONAL STORAGE SOLUTION

Will Nathan House

And that’s not the only instance of

Shea’s clever approach to storage .

She also installed a 35-foot bench that

Nathan can use to stash his belongings.

It boasts a striking, faux brick facade and runs the span of the living and dining room areas.

A SITTING AREA
Considering Nathan’s busy schedule,

a cozy, relaxing area to unwind after a long day

was a requirement, too.

Shea crafted an inviting nook from a small elevator vestibule

(the building’s first floor is a commercial space).

The designer positioned a bench with an upholstered

cushion from Stitchroom in front of a built-in bookcase. LVWood Hickory flooring,

a NAFCO Studios table, and a black and white photograph

taken during one of Shea’s trips to Amsterdam complete the area. ออกแบบบ้าน

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *